Gratis konsultasjon av tannhelsetjenesten i Riga

Dentatour – er et selskap som driver med dental turisme og tilbyr moderne behandlingsprogrammer, tannprotetikk og tannimplantater som er flere ganger billigere enn i de andre europeiske landene. 

Hvorfor Dentatour? Hvorfor Riga?

Dentatour – er en tilrettelegger av høy klasse som har sin egen laboratorium og som samarbeider med de beste klinikkene i Latvia hvor pasienter er behandlet av de ledende spesialistene-tannlegene. Samarbeid på fordelaktige vilkår med mange klinikker gir oss en mulighet å iverksette et behandlingsplan som passer alle og å velge for klientene våre en ideell balanse mellom prisen og kvaliteten på tjenestene.

Med vår hjelp også familiene med gjennomsnittig og lav inntekt har en mulighet å få alle nødvendige tjenester - også tannimplantater - for demokratiske og tilstrekkelige priser.

 

De hovedfordelene av medisinske tjenester som tilbys av Dentatour:

  • Meninger av de beste tannlegene med hensyn til særegenheter i hvert enkelt tilfelle. 
  • Klinikker og laboratorier er utsyrt med det mest moderne utstyret til stomatologi. 
  • Bare høykvalitets spesialister er involverte i konsultasjoner, behandling og operasjoner. 
  • Betaling for tjenester gjøres i flere etapper - dere skal betale bare for det som allerede er gjort! 

Vi er lokalisert i Riga - i hjertet av de baltiske landene; byen vår vil gjerne velkomme dere ikke bare for behandling men også for fritidsaktiviteter. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet. Vår kontortid: 12.00-22.00. Eller dere kan kontakte oss via e-post og vi vil komme tilbake til deg.

READ MORE

 

 

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.